Här presenteras det välfyllda prisbordet till både elitlöpare och motionärer. Många fina priser kommer att lottas ut till deltagarna i OMT Finspångs Stadslopp. De utlottade priserna har du chans att vinna oavsett hur snabbt eller sakta du springer eller går.

Prispengarna (herrar):

1) 3 000 kronor, sponsrat av Swedbank

2) 2 000 kronor, sponsrat av Swedbank

3) 1 500 kronor, sponsrat av Swedbank

4) 1 000 kronor presentkort från Team Sportia Ingelsta 

5) 1 000 kronor presentkort från Team Sportia Ingelsta

6) 1 000 kronor presentkort från Team Sportia Ingelsta 

Prispengarna (damer):

1) 3 000 kronor, sponsrat av Swedbank

2) 2 000 kronor, sponsrat av Swedbank

3) 1 500 kronor sponsrat av Swedbank

4) 1 000 kronor preentkort från Team Sportia Ingelsta

5) 1 000  kronor presentkort från Team Sportia Ingelsta

6) 1 000 kronor presentkort från Team Sportia Ingelsta


OBS! Prispengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till något av de nordiska friidrottsförbunden. Detta gäller både  dam-och herrklassen.

 

Bonus för rekordlöpning: Den löpare som slår banrekord i dam- eller herrklass erhåller 3 000 kronor som också betalas ut som träningsbidrag till den klubb löparen representerar. Aktuella banrekord är: David Nilsson 20.54 (2017) och Bekelu Beji 24.12 (2016). Damklassens bonuspris sponsras av Finspångs Hydro. Herrklassen vakant.

 

Däckpriset:

Någonstans utmed banan står det två däck. Ett till en kvinnlig löpare och ett till en manlig. Ta med dig däcket in i mål och vinn fyra nya däck inkl. montering från G-Sons Gummi och Nokia Tyres (vinstvärde 5 000-8 000 kr).

Timo 4

Timo Raninen ställer upp två prisvärda däck någonstans utmed banan. Vem tar med sig däcket in i mål?

Observera att vinstvärdet för däckpriset är skattepliktigt.

 

Spurtpriset: 

Utrymningsspurten är Stadsloppets spurtpris med start och mål på Skäggebyvägen som sponsras av Räddningstjänsten i Finspång och Resia. Lägg på lite extra fart under 100 meter och du har chans att vinna 3 000 kronor i resepresentkort från Resia. Totalt handlar det om fem priser både till dam-och herrklass.

1) 3 000 kr i resepresentkort.

2) Ett 72-timmars överlevnadskit med diverse bra prylar att klara sig vid en kris.

3) En sex-kilos handbrandsläckare med pulver.

4) En brandfilt.

5) En brandvarnare.

Spurt 5

Emelie Lagevall, Alexander Norén, Bengt Eriksson och Jonnie Thomsson från räddningstjänsten i Finspång gör tummen upp för Utrymningsspurten.

Priser som lottas ut:

Här kommer det att presenteras olika priser som alla som deltar i OMT Finspångs Stadslopp har chans att vinna oavsett hastighet runt banan.

Först ut är Aktiv Hälsocenter som bidrar med två årskort värda 5 288 kronor vardera. Ett årskort lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare.

I ett årskort ingår följande: Obegränsad träning på gym och alla gruppträningspass, personlig hjälp med introduktion i gym-maskinerna, tillgång till träningsanläggningen kl 05.00-23.00 alla dagar året om, gratis barnpassning, avslappningsmassage i vattenmassagesäng, gratis kaffe, fri träning på Metro Gym, rabatter hos Aktiv Hälsocenters samarbetspartners.

Aktiv 5

Miriam Johansson och Thomas Lundmark på Aktiv Hälsocenter bidrar med två årskort till prisbordet.

 

Rejmes i Finspång bidrar med två priser till prisbordet. En manlig deltagare och en kvinnlig deltagare vinner en weekend tillsammans med en Volvo XC 90 eller en Volvo V 90. Värde 5 000 kronor/pris.

 

 

Rejmyre Musikförening, som arrangerar Skogsröjet 3-5 augusti, sponsrar med två festivalpass med tillträdde till VIP-området till ett värde av 1 445 kronor/pass. Ett festivalpass lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare. Du har lika stor chans att vinna oavsett om du går, joggar eller springer.

Röj 5

Hotel de Geer sponsrar OMT Finspångs Stadslopp med tre hotellnätter inklusive frukostbuffé. De tre hotellnätterna gäller för två personer i dubbelrum.

Vi lottar ut ett av dessa priser per klass. Alltså ett i herrklassen, ett i damklassen och ett i gåklassen. Värdet är 950 kronor/vinst.

 

 

hotell

Anders Bergström På Hotel de Geer sponsrar med tre hotellnätter för två personer i dubbelrum.

 

Nu är det klippt! Skönhetssalongen På Håret sponsrar med två presentkort a´540 kronor till en manlig och en kvinnlig deltagare.

Pernilla och Anna 3

 Vill du bli klippt av Anna Esping eller Pernilla Joge? Spring OMT Finspångs Stadslopp.


Örjan Fritiofsson på Audio Video i Finspång sponsrar med fyra läckra pulsklockor av märket Mio Alpha som ett lag vinner oavsett fart. Värde 1 600 kronor/klocka

Örjan 3

Örjan Fritiofsson på Audio Video sponsar prisbordet.


Ulf Rosén och Reijmyre Glasbruk sponsar med två presentkort a´1 000 kronor som lottas ut till en manlig deltagare och en kvinnlig deltagare oavsett hastighet i loppet.

Glas 5

Ulf Rosén och Zara Andersson är beredda att ta emot just dig som vinner ett presentkort.Coop Finspång sponsrar med sex presentkort a´ 200 kronor. 

Coop 67

Thomas Lundh, vd Coop Finspång, hoppas att just du vinner 500 kronor från Coop Finspång.Promotionhuset i Norrköping sponsrar med två paket som en manlig deltagare och en kvinnlig deltagare vinner. Paketen består av en läcker väska och några löpande överraskningar. Varje paket är värt cirka 1 000 kronor.

Prom 4

Marcus Persson från Promotionhuset med solglasögonen och väskan som du kan vinna.Ödmans/Coloroma sponsrar med två presentkort a´1 000 kronor som kommer att tillfalla en manlig deltagare och en kvinnlig deltagare.

Ödmans 1

Blir det just du som får 1 000 kronor att handla av hos personalen på Ödmans/Coloroma?

 

Caroline Esping äger och driver hälsobutiken Hälsa På som ligger på Bergslagsvägen 6. Självklart ska hon och hennes personal springa loppet. Dessutom sponsrar hon med två hälsopåsar med diverse hälsosamt innehåll. En manlig deltagare vinner en påse och likadant gör en kvinnlig deltagare. Prisvärde 500 kronor/påse.

På Hälsa 2

Vilka deltagare får diverse hälsosamma produkter från Caroline Esping från Hälsa På.


Massagebanken.se lottar ut 4 st massagekuddar (2 i dam-klassen och 2 i herr-klassen). Värdet per massagekudde är 695 kr.
Massagebanken.se lottar ut en massagefåtölj som vinnarens företag (där personen jobbar) får ha i 3 månader helt kostnadsfritt? Massagebanken.se sköter installation, frakt mm.
Det som krävs är att man skickar ett mail till info@harmonysweden.se med företagsinformationen samt vilket startnummer man hade i stadsloppet. Senast den 31/5 vill vi ha mailet.
fr
Vilka blir vinnarna av dessa produkter från Peter Franzén och Massagebanken.se?


Kristian Gatz och hans företag Login IT sponsrar med två häftiga blåtandshörlurar från Panasonic till ett värde av 1 000 kr/styck. Ett par vinns av en kvinnlig deltagare och ett av en manlig.

Gatz 45

Kristian Gatz med sporthörlurarna som just du kan vinna.