Nyheter

« Tillbaka till nyhetsarkiv

Fokus Finspång ny mediapartner till OMT Finspångs stadslopp

Publicerad: 2017-12-10

OMT Finspångs stadslopp 2018 är mycket glada att presentera Fokus Finspång som ny mediapartner. Genom tidningen når man nu alla hushåll och alla företag i Finspång och Svärtinge.

Fokus 3

– I april månad kommer en exklusiv bilaga i tidningen om OMT Finspångs Stadslopp som distribueras ut till över 12 000 hushåll och dessutom kommer vi använda oss av de två reklamskärmarna på Arena Grosvad och på riksväg 51 i Finspång. På detta sätt stärker vi vår kommunikation inför 2018, säger tävlingsledaren Eric Rosander från arrangörsklubben Finspångs SOK.

– Vi på Fokus Finspång är glada och stolta att vara mediapartner för OMT Finspångs Stadslopp 2018. Det imponerande eventet går hand i hand med Fokus Finspångs målsättning att verka för Finspångs bästa. Med Fokus Finspång och våra reklamskärmar når vi alla hushåll och företag i Finspångs kommun och Svärtinge och är det oslagbart bästa alternativet för lokal marknadsföring, säger Andreas Ramlöv vd på företaget Total Media och Reklam som bland annat driver tidningen Fokus Finspång.