Nyheter

<-- Äldre inlägg

Provlöpning av banan!

Publicerad: 2018-04-19

Torsdagen 26 april har du chansen att provlöpa den härliga sjukilometersbanan.

 hkhk

Torsdagen den 26 april, med start 11.30 i Bruksparken, har du chansen att provlöpa banan. Med som guider finns Stefan Fransson, Henrik Göhl och Eric Rosander, från arrangörsklubben Finspångs SOK. Trion kommer att springa i olika tempon så att alla kan vara med. Ingen anmälan i förväg. Bara att komma till Bruksparken och få en försmak av loppet den 23 maj.

Väl mött den den 26 april!


Gratis löptekniktest hos Team Sportia

Publicerad: 2018-04-17

Passa på att helt gratis kolla din löpteknik hos vår sportsponsor Team Sportia i Norrköping den 24-25 april.

team 7

Detta är möjligt via ett samarbete med Saucony/Stridelab. Du går in på www.stridelab.se registrerar dig, söker upp Team Sportia i Norrköpings event och väljer där en ledig tid.  Butikschef Johan Granberg hälsar att det var en riktig succé förra året, alla som testade var riktigt nöjda med den info de fick.

24-25 april är det också bra erbjudanden på både löparskor, löparkläder och tillbehör. Det gäller alla, även de som inte vill testa.


Forest Runners Team Finspång uppmanar alla att vara med!

Publicerad: 2018-04-01

Forest Runners Team Finspång har tre lopp som de satsar extra hårt på under 2018. Ett av dem är självklart OMT Finspångs Stadslopp.

Runners 3

Henrik Nyrén, Felicia Wikman, Robban Skoog och Peter Franzén, från Forest Runners Team Finspång, uppmanar alla att vara med i OMT Finspångs Stadslopp och Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Loppen Forest Runners Team Finspång lägger störst fokus på under 2018 är OMT Finspångs Stadslopp 23 maj, Sandbäckens Norrköpingsstafetten 7 juni och Vasastafetten 18 augusti.

– Jag uppmanar alla att anmäla sig till OMT Finspångs Stadslopp till att börja med och sedan fortsätta med Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Vi kommer att ha många löpare med i båda loppen och hoppas att det blir riktiga folkfester, säger Henrik Nyrén, en av initiativtagarna bakom Forest Runners Team Finspång.

Säsongens stora mål är att försvara segern i damklassen i Vasastafetten som Forest Runners vann förra året. Det blev också en tredjeplats-och sjundeplats i herrklassen.

– Vårt mål är att vara lika långt framme även i år. Många av löparna i Forest Runners är från Finspång och har sitt hjärta där, konstaterar Henrik Nyrén.

Gör som Forest Runners Team Finspång; Anmäl dig till OMT Finspångs Stadslopp och Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Till anmälan OMT Finspångs Stadslopp:


Anmäl lag och och ta chansen att vinna löparklockor från Audio Video

Publicerad: 2018-03-22

Örjan Fritiofsson på Audio Video i Finspång ser till att ett deltagarna i ett lag i OMT Finspångs Stadslopp vinner varsin fin pulsklocka med många nyttiga funktioner.

Örjan 34

Örjan Fritiofsson gillar OMT Finspångs Stadslopp och ser till att deltagarna i ett lag kommer att gå hem med varsin löparklocka. 

Att ha möjligheten att anmäla lag i OMT Finspångs Stadslopp är en nyhet i årets event. Fyra deltagare bildar ett lag i herr, dam eller mixedklassen. Alla som deltar i ett lag får förstås också sin egen tid registrerad i den "vanliga" individuella resultatlistan.

En del av priserna kommer att gå till de som har anmält lag. Örjan Fritiofsson på Audio Video i Finspång sponsrar med fyra läckra pulsklockor av märket Mio Alpha. Till klockan behövs inget pulsband, utan pulsen känns av direkt från handleden.

Klocka 4

Ett lag i dam, herr-eller mixedklass kommer att vinna varsin klocka. Klockorna lottas ut till ett lag oavsett fart och placering. Värdet är cirka 1 600 kronor/klocka.


Varför inte anmäla ett lag till årets Stadslopp?

Publicerad: 2018-01-24

En nyhet för i år är att du kan samla dina kollegor, släkt eller vänner till ett gemensamt lag i OMT Finspångs Stadslopp. Förutom att ni får en rolig kväll tillsammans så är ni också med och tävlar om utlottade priser!

Blue runners

 

Ett lag består av 4 personer. Det handlar alltså inte om någon stafett utan alla springer eller går Stadsloppets 7 km i sin egen takt, precis som vanligt. Men som lag är ni med och tävlar om speciellt utlottade lagpriser. Ett lag kan bestå av deltagare från olika klasser (Dam, Herr eller Gå/jogga). Dock ej från barnloppet XL-Bygg Lilla Slottsrundan.

Så ta chansen att utmana kollegorna på våningen under, eller grannarna i huset bredvid!

En resultatlista kommer att upprättas för lagtävlingen där bästa dam-, herr- och mixlag koras. Kortast sammanlagd tid i laget gäller och alla fyra tider räknas. För att få en placering i den resultatlistan krävs naturligtvis att alla lagmedlemmar deltar i dam- eller herrklass med tidtagning.

Mixlag är alla lag som inte är rena dam- eller herrlag.

Gå in och anmäl dig nu!    Länk: LATHUND FÖR ANMÄLAN

 

More runners


<-- Äldre inlägg