Nyheter

<-- Äldre inlägg

Fokus Finspång ny mediapartner till OMT Finspångs stadslopp

Publicerad: 2017-12-10

OMT Finspångs stadslopp 2018 är mycket glada att presentera Fokus Finspång som ny mediapartner. Genom tidningen når man nu alla hushåll och alla företag i Finspång och Svärtinge.

Fokus 3

– I april månad kommer en exklusiv bilaga i tidningen om OMT Finspångs Stadslopp som distribueras ut till över 12 000 hushåll och dessutom kommer vi använda oss av de två reklamskärmarna på Arena Grosvad och på riksväg 51 i Finspång. På detta sätt stärker vi vår kommunikation inför 2018, säger tävlingsledaren Eric Rosander från arrangörsklubben Finspångs SOK.

– Vi på Fokus Finspång är glada och stolta att vara mediapartner för OMT Finspångs Stadslopp 2018. Det imponerande eventet går hand i hand med Fokus Finspångs målsättning att verka för Finspångs bästa. Med Fokus Finspång och våra reklamskärmar når vi alla hushåll och företag i Finspångs kommun och Svärtinge och är det oslagbart bästa alternativet för lokal marknadsföring, säger Andreas Ramlöv vd på företaget Total Media och Reklam som bland annat driver tidningen Fokus Finspång.


Locker room talk förmånstagare 2018

Publicerad: 2017-12-01

För tredje året i rad skänker konstnären Marie Åkerlund en av sina vackra tavlor till OMT Finspångs Stadslopp. 2018 är Locker room talk förmånstagare till högsta budet på I Auroras trädgård.

Auroras trädgård 2

Marie Åkerlund, i  mitten, med tavlan I Auroras trädgård som hon skänkt till OMT Finspångs Stadslopp. Förmångstagare 2018 är Locker room talk, på bilden representerade av Shanga Aziz och Julia Frännek.

– Det är vi oerhört tacksamma för. Pengarna vi får kommer vi rikta till att fokusera på fler klubbar i Finspång och nå ännu fler killar i vår hemkommun, säger Shanga Aziz som startade Locker room talk tillsammans med Rogerio Silva som ett UF-företag på Bergska gymnasiet för ungefär ett år sedan.

Ett år som varit omtumlande för den driftiga duon. Det har blivit SM-guld i UF-företagnde och en silverplats i EM.

Behovet har visat sig vara enormt och genomslaget har också gett de unga killarna mycket att göra. Tv, radio och tidningar har stått på kö för att berätta om Locker room talks uppdrag; att förändra attityder och får bort skitsnacket i omklädningsrummen. Målgruppen är killar i den påverkbara åldern 10-14 år.

– Ett perfekt val av förmånstagare. Jag tvekade inte en sekund att ställa upp även den här gången, berättar Marie Åkerlund som snart åker till Miami för en utställning.

Nyligen vann Locker room talk, som numera också består av Julia Frännek och Hampus Sagrelius, Zlatans nya pris Number 10 på Fotbollsgalan. Ett pris som gav Locker room talk en miljon kronor.

– Att träffa en klubb tar åtta veckor via vårt program. Självklart var det oerhört stort att få priset på Fotbollsgalan och ger oss möjligheter att utveckla verksamheten. Får vi inte det här stödet och hjälpen då kan vi inte göra det här, förklarar Julia Frännek.

Auroras 5

Se nu till att lägga bud på tavlan, där den privatperson eller företag som lagt högst bud klockan 23.59 den 22 maj, kvällen före OMT Finspångs Stadslopp, får tavlan och pengarna går oavkortat till Locker room talk. Skicka dit bud till mikael.grip@nt.se. Mer info under fliken Välgörenhet där aktuellt bud hela tiden uppdateras.

Till Locker room talks hemsida:

Till Marie Åkerlunds hemsida:


Se när du springer i mål

Publicerad: 2017-06-06

Nu kan du se dig själv och alla andras målgång på film.

Målgång55

Vem hade den snyggaste målgången? Vem spurtade bäst? Nu kan du se din egen och alla andras målgångar. Det är bara att trycka på en löpare så kommer en kort film. Mycket nöje!

Tryck här för att komma till resultatsidan med filmerna:


Alla resultat från Utrymningsspurten

Publicerad: 2017-06-05

Här kan du se din tid och placering på Utrymningsspurten.

Finspång 77

Utrymningsspurten handlade om 100 meter på Skäggebyvägen där det gällde att ladda på lite extra om man ville vara med och kriga om de fina priserna i just den tävlingen. Andreas Davidsson, Högby IF, var snabbast bland herrarna med fantastiska 11,4 sekunder och vann 3 000 kronor i presentkort från Resia. På damsidan gick samma pris till Monika Persson, Finspångs kommun, som sprang de 100 meterna på 16 sekunder blankt. Lisa Ring som vann själva loppet hade tionde snabbaste tid på just de 100 meterna. David Nilsson som krossade banrekordet hade nionde snabbaste tid på just den sträckan

Utrymningsspurten, herrar:

Utrymningsspurten, damer: 


Har du ett pris att hämta?

Publicerad: 2017-05-25

Så här gör du om du har ett pris att hämta ut.

Lopp 45

Alla som vann priser var inte på plats under den stora prisutdelningen.

Har du pris att hämta?

Följande priser är inte avhämtade: 
Pojkar födda 2011- 
2. Sam Ekberg Kolmården. Pris: Trådlös högtalare, sponsrat av Garageportexperten. 
3. Theodor Larsson, Norrköping. Pris: Powerbank, sponsrat av Garageportexperten.

Årskort på Aktiv Hälsocenter i Finspång, (värde 5288 kr): 
524: Kjell Andersson, AniCura Djurkliniken i Finspång 
 
Väska fylld med överraskningar från Promotionhuset i Norrköping (värde ca 1000 kr): 
707 Andreas Eriksson, Wiggy 
 
Presentkort från COOP Finspång (värde 200 kr): 
2074 Petra Björk, Finspångs kommun 
256 Anna-Ida Persson, Promotionhuset/Torstorps IF F-02

Produkter från hälsobutiken Hälsa På (värde ca 500 kr): 
2089 Wilma Odd, CNG

Bluetooth-hörlurar från Login IT, (värde 1000 kr): 
199 Katarina Häll, Aktiv Hälsocenter

621 Peter Johansson, Norrköping

En Weekend med en Volvo XC90 eller en Volvo V90 (värde 5000 kr): 
813 Niklas Johansson, Gränges/Ledare Lotorps IF F02/03

Presentkort Ödmans/Colorama (1000 kr): 
32 Therese Forsberg, Åhlin&Ekeroth Byggservice

Presentkort Reijmyre Glasbruk (1000kr): 
679 Joakim Alm, CNG

Kontakta Ingrid Svensson, ingrid.svensson@finspang.se eller via sms 070-59 37 115 för att få ditt pris. 

Priser som ej hämtats före 1 augusti 2018 tillfaller arrangören.

 


<-- Äldre inlägg