Nyheter

<-- Äldre inlägg

Forest Runners - Team Finspång segrade i lagtävlingen

Publicerad: 2018-05-26

Forest Runners - Team Finspångs hääärliga gäng segrade inte bara i en utan i alla tre klasser i premiärupplagan av OMT Finspångs Stadslopps lagtävling.

 

Lagtävlingen var i första hand tänkt som en social dimension till det redan etablerade Stadsloppet. Här var tiderna inte i fokus utan lotten avgjorde vilka lag som fick ta del av det fina prisbordet. Men det hindrar ju inte att man satsar allt på att vinna!

Det gjorde Forest Runners - Team Finspång med lagledare Henrik Nyrén i spetsen. På förhand såg det ut att bli en hård kamp mellan Forest Runners och lagen från Sandbäckens Norrköpingsstafetten 4x4. Det blev det också. I herrklassen skiljde bara 24 sekunder mellan lagen till Forest Runners fördel. I damklassen var man mer överlägsna och vann med dryga 8 minuter och i mixed-klassen var det 2 st lag från Forest Runners i topp. Imponerande!

Hela resultatlistan hittar du nedan.

 

RESULTAT LAGTÄVLINGEN 2018


Alla resultat från Utrymningsspurten

Publicerad: 2018-05-24

Här kan du se din tid och placering på Utrymningsspurten

Fullt ös med Frida Södermark! Det räckte till en 7:e plats i spurttävlingen och en 9:e plats totalt.

Utrymningsspurten handlade om 100 meter på Skäggebyvägen där det gällde att ladda på lite extra om man ville vara med och kriga om de fina priserna i just den tävlingen. Anders Engberg, Finspångs kommun, var snabbast bland herrarna med fantastiska 12,2 sekunder och vann 3 000 kronor i presentkort från Resia. Bara 2 tiondelar efter var Amaru Ubillius från IK NocOut.se som belönades med en handbrandsläckare, brandfilt och brandvarnare från Räddningstjänsten. På damsidan gick presentkortet från Resia till Nina Öberg, även hon från Finspångs kommun, som sprang de 100 meterna på 16,6 sekunder. Hela resultatlistan hittar du nedan.

 

Resultat Utrymningsspurten 2018


Har du ett pris att hämta?

Publicerad: 2018-05-24

Gå in under fliken Prisbordet och se om du har ett fint pris att hämta.

Pris

Alla som vann utlottade priser hämtade inte sina priser på scenen efter loppet. Namnen på de som har kvar att hämta sina priser står under respektive pris. Har du vunnit ett pris ta kontakt med Ingrid Svensson via ingrid.svensson@finspang.se eller via SMS 0705-937115.

Via den här länken når du prisbordet:

De priser som inte hämtats ut senast 1 augusti 2018 tillfaller arrangören.


Wow! Vilka bilder från löparfesten OMT Finspångs Stadslopp

Publicerad: 2018-05-24

Wow! Vilka bilder det blev signerade proffsfotograferna Josefine Loftenius och Magnus Andersson. Se bilderna via den här länken:

Start 57
<-- Äldre inlägg