Inbjudan

Välkommen till andra upplagan av OMT Finspångs Stadslopp onsdag 24 maj 2017!

 

OMT Finspångs Stadslopp avgörs med start och mål i Bruksparken i hjärtat av Finspång. Loppet vänder sig till alla som motionerar. Gå, jogga eller spring, det är helt valfritt. Inte bara de snabbaste kan vinna fina prispengar, alla som deltar har chansen att vinna värdefulla priser. Utmana grannen, jobbarkompisen eller dig själv.

Alla som går, joggar eller springer i mål får en energipåse från COOP Finspång. Alla deltagare kommer också att få en snygg medalj runt halsen vid målgången. OBS! De 500 som först anmäler sig får en specialdesignad T-shirt i funktionsmaterial.

Tid och plats: Onsdagen 24 maj start klockan 18.30 i Bruksparken i Finspång. XL Bygg Lilla Slottsrundan första start 17.00 (fyra starter).

Distans: 7 kilometer.

Klasser: Herrar, damer och gå/jogga utan tidtagning.Tidtagning i herr-och damklass.

Barnlopp: XL Bygg Lilla Slottsrundan (1,4 kilometer).

Anmälan: När du har fyllt i din anmälan på anmälansidan så betalar du anmälningsavgiften till det angivna plusgirot eller swishar. Vill du betala på annat sätt så kontakta tävlingsledningen. Företag som vill sponsra sina anställda med anmälningsavgiften kontakta tävlingsledningen under fliken kontakter. Ordinarie anmälan via formuläret på hemsidan stänger onsdag 17 maj kl 23.59. Efter det endast efteranmälan (se nedan).

Anmälningsavgift: 7 km:Fram till och med 17 maj: 200 kronor. Från 18 maj till en timme innan start 24 maj: 300 kronor. 

Efteranmälan: Mot en förhöjd avgift på 100 kronor från 18 maj till en timme innan start, totalt 300 kronor. Efteranmälan går enbart att göra vid nummerlappsutdelningen på Coop Finspång/Viberga eller på tävlingsdagen vid start- och målområdet. Ingen efteranmälan via hemsidan eller e-post.

Nummerlappar: Nummerlappar hämtas hos Coop Finspång/Viberga måndag 22 maj och tisdag 23 maj mellan klockan 15-19.

De nummerlappar som inte hämtas ut hos Coop delas ut vid start- och målområdet senast en timme innan start. Vid nummerlappsutdelningen går det bra att anmäla sig och betala anmälningsavgiften på plats (kontant eller swish).

OBS! Den "flik" som sitter högst upp på nummerlappen är det chip som registrerar din tid. Utan den blir det ingen tid registrerad.

Parkering: Finns många gratisparkeringar i närheten av start-och målområdet. Varför inte cykla, springa eller gå som uppvärmning.

Omklädning: Kom gärna ombytta.

Dusch: Finns möjlighet till dusch.

Uppvärmning: Aktiv Hälsocenter har hand om uppvärmningen som startar 15 minuter innan starten 18.30, samt några minuter innan respetkive start i barnloppet.

Bana: Sju kilometer genom sköna Finspångsmiljöer. Se bankartan för mer detaljerad information.

Vätska: Vid start- och målområdet samt vid Coop Finspång efter cirka tre kilometers löpning.

Massage: Lotorps Massage & Friskvård erbjuder gratis massage innan och efter loppet.

Priser: OMT Finspångs Stadslopp kommer att ha ett riktigt vasst prisbord. Både elitlöparna och motionärer kommer att få del av de fina och dyrbara priserna. Se mer detaljer under fliken Prisbordet i startmenyn.

Bemannad inlämning av väskor och dylikt Vid start- och målområdet.

Prisutdelning: Elitlöparna, de sex främsta damerna och herrarna,  får sina prischeckar med start cirka 19.30. Prispengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till sitt nationella friidrottsförbunden.

Tidtagning: Professionella tidtagningsfirman Racetimer ser till att du får rätt tid i mål.

Resultat: Kommer att finnas via länk på loppets hemsida direkt efter målgång. Resultaten kommer också att visas på plats direkt vid målgången med hjälp av fyra 37-tums skärmar.

Tävling i tävlingen 1:  Ta med dig ett av däcken som står någonstans utmed banan, spring eller gå hela vägen till mål med däcket och vinn fyra nya däck med montering. Priset är sponsrat av G-Sons Gummi. Se mer information under fliken Prisbordet på startsidan. Det är ett damdäck och ett herrdäck.

Tävling i tävlingen 2: Utrymningsspurten. Satsa allt på 100 meter utmed Skäggebyvägen och ta chansen att vinna 3 000 kronor i resepresentkort från Resia. Placering 2-5 vinner fina priser från räddningstjänsten i Finspång.

Upplysningar: Se kontaktinfo.

Arrangör: Finspångs SOK.

OMT Finspångs Stadslopp är godkänt och sanktionerat av Svenska Friidrottsförbundet.

Deltagande i Stadsloppet sker på egen risk!

I och med att du deltar i OMT Finspångs Stadslopp så ger du också ditt tillstånd till att du kan bli fotograferad och filmad under loppet.